03 Mayıs 2021

Youtuber mı Bloger mı dersek elbette blogger işte sebepleri

 Youtube mı Bloger mı dersek elbette blogger işte sebepleri


Youtube ye içerik ekledikten sonra  uzun bir süre videolarının izlenmesi için ne yapacağını bilemez insan.

Üstelik youtuber olup biraz para kazanmak istiyorsan karşına dağ gibi engeller çıkar.

Abone sayın 1000 den fazla olacak, videonun izlenme saati şöyle olacak böyle olacak derken,

en özgün içerik hazırlayanlar bile istediği sonuçları alamıyor.

Zaten ünlü biriyseniz, tanınmış bir şahsiyetseniz konumuz dışıdır. Yıllarca ana haber spikerliği yapmış birinin youtuber olması ile benim anlattığım konunun alakası yoktur. 

Konumuza dönersek, blogger blog sitelerine çok destek veriyor. Ünlü, tanınmış, tanınmamış hiç ayırım yapmıyor. İçeriklerinizi baş sıralarda paylaşıp yeni bologger olanları destekliyor. Youtube kanalınıza eklediğiniz bir videoyu youtube de izletmeye uğraşmanıza gerek kalmıyor, aynı videoyu bloğunuza aldığınızda en az 2000 civarı gösterim kazanıyor.

Hal böyle iken bende youtube yi video deposu olarak kullanıp, içerikleri oradan bloğuma aktarıyorum.

Beş yıldır kenarda duran, faaliyet göstermediğim bir bloğum vardı. Bir ay içinde istatistikleri çok yüz güldürücü. Nisan 2021 tarihinde yeniden içerik yüklemeye başladım bloğuma. Bir ay içinde 4000 i aşkın kişi bloğa gelmiş. Henüz özgün içerikler yüklemedim üstelik.

Ayrıca en zevkli tarafı da kendi bölümlerinizi kendiniz oluşturuyorsunuz, PC deki tüm arşivinizi bloğa yükleyip, topluca bir arada tutabiliyorsunuz. Özel depo alanınız oluyor. PC de aramak yerine blogda kategorilerden elinizdeki içeriklere kolayca ulaşıyorsunuz.

Bu konuda daha detaylı sonra tekrar yazacağım. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

1=ipegin erkeğe haram olması 2=altının erkeğe haram olması 3=zina yapanın taşlanaraköldürülmesi 4=erkek ve kadinin sunnet edilmesi 5=kabir a...